MónTerrassa
Begut, agressiu amb la policia i fent una cua de cotxes
  • CA

Sobre les cinc de la tarda de dijous, una patrulla de la policia va comprovar com un vehicle circulava molt poc a poc i accelerant de cop, provocant una gran retenció de vehicles, al carrer de Mossèn Josep Pons, a l’alçada del carrer de Santa Teresa.

Els agents també van observar com el conductor d’aquest turisme es va aturar en adonar-se de la presència policial per deslligar-se el cinturó de seguretat amb la intenció clara de desencotxar-se. Immediatament, els agents van adreçar-se a aquesta persona i, en sortir del vehicle, van comprovar que evidenciava problemes per mantenir l’equilibri i mostrava estar greument afectat per la ingesta d’alcohol.

El conductor, que en un primer moment es va mostrar agressiu i gens col·laborador, finalment es va sotmetre a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, on va donar una taxa positiva de 1.05 mg/l. Va ser traslladat a les dependències policials, on va donar resultats de 0.88 mg/i i 0.92 mg/l en l’etilòmetre de precisió. L’infractor va ser informat que s’instruirien diligències penals per conduir un vehicle a motor influenciat per l’alcohol alhora que també se li va comentar que el vehicle quedaria immobilitzat en el dipòsit municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa