Una baralla a l’interior d’un habitatge de Terrassa va acabar amb tres persones apunyalades i una amb una ferida greu al cap. El telèfon d’emergències va rebre l’alerta per part de diverses persones que eren testimonis d’una discussió molt pujada de to. Passàvem pocs minuts de les dotze de la mitjanit d’aquest dissabte, 9 d’octubre, i els avisos procedien d’un immoble ubicat al carrer Mare de Déu de las Angustias, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa.

Diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc. Només arribar, ja van trobar al carrer una persona ferida per arma blanca. Davant del panorama, es va decidir avisar el SEM d’emergència per atendre a les possibles víctimes. Poc després, els agents van localitzar dues persones més que presentaven ferides de gravetat, Una era per arma blanca i l’altre, el presumpte responsable dels apunyalaments, presentava una ferida incivisva i punxant de caràcter important al crani.

Amb els tres ferits presents i després d’entrevistar a diversos testimonis, la Policia Municipal de Terrassa es va poder fer una idea del que havia passat. Els agents van descobrir que tot havia començat quan l’agressor -ara amb el cap obert- s’havia barallat amb una quarta persona, la qual havia marxat cap a casa després de ser atacada amb un ganivet. Fruit d’això, els dos ferits identificats havien anat a trobar el presumpte agressor a casa seva. Havien accedit a l’immoble amb violència i allà s’hauria produït una segona batalla campal. Com a resultat, l’agressor havia rebut el fort cop al cap, i els dos intrusos havien acabat rebent diverses ferides per arama blanca. Sembla que hi havia una tercera persona implicada en l’assalt, la qual havia fugit pels terrats adjacents i que, en la seva fugida, havia provocat diversos danys a altres propietats.

En l’escorcoll de les persones implicades se’ls va decomissar dos ganivets, a més d’un tercer ganivet -que hauria estat l’utilitzat en els apunyalaments- i un tornavís -que hauria estat utilitzat per provocar la ferida al cap- amb restes evidents de sang. Quan la Policia Municipal encara es trobava realitzant els interrogatoris, va aparèixer una quarta persona ferida, la que havia resultat apunyalada en la baralla origen de tot plegat, i que presentava dues incisions d’arma blanca al gluti. Finalment, un cop preses les declaracions a tots els implicats, tots els agredits van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on van ser intervinguts de les ferides rebudes.

Comentaris

    Joviga Octubre 11, 2021 | 21:50
    Que trist tot plegat , cada dia hia noticias d aquet tipo per tot arreu Quina 💩 de mon estem deixan 😭😭
      Anònim Octubre 12, 2021 | 18:33
      Cert, però cal dir que les notícies bones no són "notícia" i per tant no es comuniquen

Nou comentari