MónTerrassa
Una baralla per una amenaça a una cambrera acaba amb dos denunciats
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar dues persones arrel d’una baralla en un establiment que es va originar perquè una d’elles havia amenaçat a una cambrera al barri de Ca n’Aurell de Terrassa ahir al vespre. La Policia Municipal de Terrassa va haver d’intervenir ja que les dues persones involucrades en la discussió estaven causant molèsties per sorolls i llençant brutícia a la via pública.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre (concretament, a les 19:54h) en un establiment ubicat al carrer d’Antoni Torrella. Segons informa la Policia Municipal de Terrassa, un client va amenaçar a una cambrera del local i un altre s’hi va interposar per defensar-la, començant una discussió i baralla entre ells.

La Policia Municipal de Terrassa van haver d’intervenir en la discussió i va identificar als dos homes. Tots dos van acabar finalment denunciats per desobediència als agents de l’autoritat, per molèsties per sorolls i per llençar brutícia a la via pública. No només això, sinó que a més a més, a un d’ells se li va intervenir una pipa per consum d’haixix.

Denunciades dues persones més en una altra discussió a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar dues persones per una discussió aquest passat dimarts a la tarda. Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de sis de la tarda (a les 17:50h) a l’avinguda de Barcelona, cantonada amb el carrer de Lleó XIII. La Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat amb tres dotacions després de rebre una alerta. Els agents van intervenir arrel de la discussió i van identificar les dues persones implicades. Finalment, van acabar denunciant-ne una per desobediència i l’altra per tinença de 19,3 g d’haixix i per falta de respecte als agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa