Aquesta matinada ha tingut lloc una baralla davant d’un establiment al carrer Consell de Cent, que ha acabat amb una persona denunciada i una porta d’un establiment danyada. La trucada d’un particular ha avisat a la 1:33 h a la Policia Municipal d’aquest incident, que estava tenint lloc al carrer del Consell de Cent amb el carrer de l’Historiador Cardús. En rebre l’avís, diverses patrulles de Policia Municipal han acudit al lloc del fets, on han trobat un grup de gent barallant-se davant la porta de l’establiment, que es trobava tancada.

En adonar-se de la presència policial, algunes de les persones han fugit corrent i dos individus han marxat en un vehicle, que finalment ha estat interceptat a la cruïlla del carrer de Manresa, amb el carrer de Girona. Els agents han identificat al conductor i el passatger i els han realitzat la prova d’alcoholèmia. El conductor ha donat positiu amb una taxa de 1,25 mg/l. Per aquest motiu, l’home ha estat denunciat i el vehicle immobilitzat i retirat per la grua municipal.

Una altra patrulla ha identificat al responsable de l’establiment, que ha explicat que s’havien barallat els clients en estat ebri, que els havia fet fora del local i que ells havien reaccionat donant cops a la porta automàtica de local, provocant-li danys. En escoltar el testimoni, els policies han informat al propietari del procediment que ha de seguir en cas de presentar denúncia.

En la mateixa actuació, una altra patrulla de servei ha trobat, a la 1:50h, una persona en estat ebri al lloc dels fets que ha començat a increpar als agents. Aquests li han requerit que marxés del lloc, però ha fet cas omís les indicacions. Finalment, els agents han fet una denúncia per incompliment de les ordres formulades per l’autoritat i per insultar o menysprear als agents de l’autoritat.

Comentaris

    Joan Octubre 09, 2021 | 09:45
    Aquesta zona (Carrer Girona, Carrer Manresa, Carrer Tarragona, Consell de Cent, Periodista Grané, Carrer Ample, Historiador Cardús és un niu de conflictes. Zona plena d'immigrants sense res millor a fer que ser incívics i tenir els veïns/es atemorits.

Nou comentari