MónTerrassa
Auxili a un passatger indisposat dins d’un autobús de Terrassa
  • CA

Els serveis d’emergència van ser activats aquest dilluns, 20 de desembre, per donar auxili a un passatger d’un autobús de Terrassa. La trucada al telèfon 112 es va rebre pocs minuts abans d’un quart de tres de la tarda. Alertava que un passatge d’un bus urbà s’havia començat a trobar malament i estava totalment indisposat. Reclamava assistència mèdica urgent. El vehicle es trobava circulant pel carrer Santa Maria de Mazzarel·lo quan el ciutadà va demanar ajuda. Una patrulla de la Policia Municipal va desplaçar-se fins al lloc on va comprovar que el passatger estava conscient i es queixava de dolor. Els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit fins que va arribar l’ambulància. Després d’una primera valoració, els serveis mèdics van decidir traslladar l’home a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

D’altra banda, el 112 va informar aquest dilluns, cap a tres quarts de tres de la tarda que s’havia produït un accident de trànsit amb dos turismes implicats. L’incident havia tingut lloc a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn. Fins allà s’hi va desplaçar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa i el SEM. Efectivament, la col·lisió havia estat entre dos cotxes, els quals es trobaven obstaculitzant la via. Els serveis mèdics van atendre una de les conductores, que havia resultat ferida, mentre que els agents van regular el trànsit. Finalment, la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari.

Un motorista ferit en un accident

No va ser l’únic accident de trànsit d’aquest dilluns. I és que a les tres de la tarda, el telèfon d’emergències va rebre un nou avís. En aquesta ocasió, la topada havia tingut lloc a la carretera de Martorell, a l’alçada amb el carrer d’Argentina. Dues patrulles de la Policia Municipal van comprovar que en l’accident hi havia implicats un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor del vehicle de dues rodes havia quedat ferit. Va ser atès pel SEM i, posteriorment, traslladat amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa