MónTerrassa
Aturen una festa muntada a la Muntanyeta de Vallparadís
  • CA

La festa muntada a la zona de la muntanyeta, al Parc de Vallparadís de Terrassa, va acabar amb diversos identificats i denunciats. I és que el toc de queda ja no existeix, però les festes que molesten els veïns continuen estant prohibides. La Policia Municipal de Terrassa va rebre la trucada d’un particular aquest dimecres, 8 de setembre, cap a dos quarts de cinc de la matinada, per la presència d’un grup de persones que es trobaven a la zona verda fent excessiu xivarri.

Tres dotacions de la Policia Municipal s’hi van desplaçar i van poder escoltar la música i la gresca. Al lloc, hi havia un grup de 9 persones. Els agents van procedir a la seva identificació, demanat la documentació. Tot seguit, els van interposar les conseqüents denúncies per pertorbar el descans dels veïns.

El cos policial també havia estat alertat per al mateix motiu unes hores abans. Cap a dos quarts de dotze de la mitjanit, es va denunciar una persona que es trobava proferint crits i alterant l’ordre de la via pública a l’avinguda Àngel Sallent, al barri de la Maurina de Terrassa. A més, quan els agents el van identificar, van comprovar que dua a sobre 1,6 grams de marihuana, fet pel qual també va ser denunciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa