MónTerrassa
Atropellat un vianant a l’avinguda Madrid de Terrassa
  • CA

Un vianant va ser atropellat a l’avinguda de Madrid de Terrassa aquest dimecres, dia 20 d’abril. El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís cap a tres quarts de set del matí. Alertava que s’havia produït un accident i que hi havia una persona ferida. Fins al lloc s’hi va desplaçar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM. Els agents policials van tallar un dels carrils de circulació mentre els serveis mèdics atenien a la víctima. Es tractava d’una persona que anava a peu i que havia estat colpejada per un turisme. Finalment, un cop assistida in situ, es va decidir traslladar-la amb ambulància fins a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. La Policia va confeccionar l’informe tècnic d’accident.

Dos ferits en una topada a Can Palet

No va ser l’únic accident de trànsit que va tenir lloc aquest dimecres. Cap a les quatre de la tarda, el 112 va rebre la trucada d’un testimoni que informava d’un topada. Dos vehicles hi estaven implicats. Havia estat al carrer Concepción Arenal, a l’alçada amb el carrer de Wilson, al barri de Can Palet. Dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa van acudir a la petició d’auxili. Allà, van comprovar que el conductor i un acompanyant d’un dels turismes implicats estaven ferits i van demanar la presència dels serveis sanitaris per ser atesos. Una ambulància del SEM va personar-se al lloc i va atendre’ls. Després d’un primer examen, es va decidir que l’acompanyant, una dona, fos traslladada a l’Hospital de Terrassa. Els agents policials van realitzar l’informe tècnic d’accident.

D’altra banda, els Bombers van actuar aquest dimecres al migdia en l’avís d’auxili d’un veí del carrer Núria, al barri de La Maurina. L’home, d’edat avançada, havia caigut a terra del seu domicili i no aconseguia aixecar-se. Com que era impossible que arribés a la porta per obrir als serveis mèdics, els Bombers van desplaçar-se fins al lloc per facilitar l’accés a l’habitatge.

Actuació dels Bombers al carrer Nuria | @anaabellee.__

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa