Atropellament d’una persona a la línia R4 de Rodalies Renfe aquest matí de dimarts. Renfe ha informat de l’atropellament a través de les xarxes socials prop d’un quart de dotze. Ha tingut lloc entre Castellbell El Vilar i Manresa, el que ha provocat la interrupció de la circulació de la línia R4 entre aquestes dues estacions, segons apunta l’agència ACN. “Tren Sant Vicenç de Calders 08:00h-Manresa 10:57h, es troba detingut a Sant Vicenç de Castellet derivat de l’atropellament d’una persona”, ha informat Rodalies a les xarxes socials.

En avisar de l’atropellament, Renfe ha informat que restava a l’espera d’autorització per poder restablir la circulació. Paral·lelament, s’estava gestionant transport alternatiu per carretera en el tram. Dues hores després, prop d’un quart de dues, s’ha restablert la circulació de la línia R4 entre Castellbell el Vilar i Manresa, i actualment s’està normalitzant el servei habitual.

“Ha quedat restablerta la circulació a l’R4 i R12 entre Castellbell El Vilar i Manresa. Normalització progressiva del servei habitual”.

Obres a la línia R4 de Rodalies Renfe

Rodalies Renfe va informar aquesta setmana passada que hi haurà afectacions al servei de les línies R4 i R12 per obres d’accesibilitat a l‘estació de Vacarisses-Torreblanca i millores de la infraestructura entre Manresa i St Vicenç de Castellet. Aquestes afectacions seran els dies 15 i 16 d’abril i 6 i 7 de maig. Hi haurà servei alternatiu per carretera entre Terrassa i Manresa.

Un tren frena a destemps a la línia R4

Un tren de la línia R4 de Rodalies Renfe es va passar de frenada a l’estació de Viladecavalls, fa dues setmanes, i només els dos últims vagons van quedat a l’andana. Això va obligar a alguns dels seus viatgers a baixar i caminar pel costat de la via fins arribar a l’estació, segons va denunciar una usuària a Twitter. Us oferim més informació clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa