MónTerrassa
Atrapat un conductor de patinet a Terrassa ple de drogues i amb diners fraccionats
  • CA

Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va veure dilluns, a les 16:40 hores, una persona que conduïa un patinet elèctric pel carrer de la Mare de Déu del Carme mentre fumava una cigarreta. En adornar-se de la presència policial, l’individu la va llançar, però els agents la van poder recuperar i van comprovar que es tractava d’una cigarreta tipus porro. Després d’aturar i identificar el conductor del patinet, es va procedir a escorcollar-lo i es van trobar substàncies psicotròpiques dosificades preparares per al consum i diners fraccionats.

A més, els agents van realitzar-li la prova del drogotest, amb un resultat positiu. Així doncs, el conductor del vehicle va quedar investigat per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents, a més de ser denunciat per conduir un patinet elèctric amb presència de substàncies psicotròpiques a l’organisme.

Una dona ferida en caure d’un patinet

D’alra banda, el 112 va alertar dilluns, a les 13:05 hores, d’un accident al carrer de Josep Trueta amb un patinet elèctric implicat. Una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc dels fets, on va comprovar que es tractava d’una caiguda d’una dona que circulava en un vehicle de mobilitat personal. Aquesta estava estirada a la via pública i tenia ferides a la cara, fet pel qual es va activar una unitat del SEM que la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa