Un atac a la protectora de Terrassa deixa dos gossos morts i sis de ferits

Mossos ha obert una investigació per trobar els responsables de l'acció

Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Terrassa

Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa | Carles Raich

A primera hora d’aquest dilluns el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament ha realitzat una trucada sol·licitant la presència d’una patrulla al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD), atès que les instal·lacions presenten desperfectes i alguns animals han patit lesions. S’hi comissiona una dotació de Policia Municipal, la qual comprova els danys per procedir a la instrucció de les diligències de la denúncia, i s’activa el grup de policia científica de la comissaria de Mossos d’Esquadra.

Per les proves de què es disposa, sembla que dues persones han entrat aquesta matinada al Centre i han obert les gàbies dels gossos. Arran d’aquests fets han mort dos gossos, presumptament per les ferides provocades per la baralla que s’ha generat entre els animals que han sortit al passadís, i sis més han patit ferides de diversa consideració i han estat atesos per la veterinària del centre. No es preveuen complicacions en el seu estat de salut. Els agents de la Policia Municipal han aixecat acta de danys i han traspassat a Mossos la investigació del cas.

L’Associació pel Benestar Animal Improcan ha denunciat aquests fets a través de les xarxes socials. L’entitat demana a l’administració i entitats competents que es trobin els responsables “d’aquest horror” , alhora que continuen defensant un “canvi de gestió en el CAAD, ja que no entenem que amb el gran pressupost que obtenen de l’Ajuntament, no hi hagi la presència de cap vigilant de nit”. També des de Defensa Animal Professional han volgut lamentar l’incident ocorregut aquesta matinada i han afegit que es personaran “en els procediments oportuns. És totalment inacceptable que fets com aquests succeeixin”.

Comentaris

  Silvia 2 de Gener de 2019 0:05
  El que es lamentable que un lloc amb tants animals es quedi sense vigilancia.. I si li pasa alguna cosa a algún gosset? No el podrá atendré ningú? Per que no hi han responsables? Les referencies que tinc d'aquest lloc no son bones
  Lillyanne 1 de Gener de 2019 14:36
  Sigueu rigurosos, el CAADC no és una protectora. És una gossera amb necessitat de reforçament de la seguretat
  Sara Rubio 1 de Gener de 2019 12:10
  Volem noms i cognoms dels responsables.
  LSO 31 de Desembre de 2018 17:18
  Cuanta gentuza hay por el mundo.

Nou comentari