MónTerrassa
Assisteixen un home indisposat en un autobús de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa i es Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van ser requerits per assistir un home indisposat en un autobús que circulava pel barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ahir dimecres 2 de novembre. L’home va haver de ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van tenir lloc al carrer de Jacint Elías, per on circula la línia L3 dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA), que fa el recorregut entre el barri de La Grípia i el barri de La Maurina. Els viatgers de l’autobús van requerir una dotació de la Policia Municipal, avisant que un dels viatgers es va indisposar.

Els agents van assistir l’home fins a l’arribada dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, el SEM va traslladar l’home a l’Hospital de Terrassa.

Tres persones assistides per caiguda a l’interior del domicili

Tres persones també van haver de ser ateses aquest passat dilluns, però en aquest cas, les tres estaven als seus domicilis i van ser assistides pels Bombers de la Generalitat de Catalunya i el SEM. Es tractaven de tres persones grans que van caure a l’interior del seu pis, sense poder obrir la porta, el dilluns 31 d’octubre.

El primer avís va arribar prop de tres quarts de quatre de la matinada del dilluns, en un pis del carrer de la Mare de Déu de la Fuencisla. Es tractava d’una dona de 93 anys que havia caigut i havia quedat estesa al terra sense poder aixecar-se. El SEM va traslladar la dona a l’Hospital de Terrassa.

El segon incident va tenir lloc prop d’un quart de tres de la tarda al carrer de Marinel·lo Bosch. Una persona de 95 anys havia caigut a la seva terrassa i no es podia aixecar. El SEM també va traslladar la dona a l’Hospital de Terrassa.

L’últim rescat ha estat ja entrada la matinada d’avui dimarts 1 de novembre. Prop de les dues de la matinada, els Bombers han rebut un avís de teleassistència que una dona de 74 anys havia caigut al seu pis situat a la plaça del Triomf, en un àtic. En aquest cas, el SEM li va donar l’alta ‘in situ’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa