MónTerrassa
És arrestat, s’escapa i el detenen per agredir policies de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir la matinada de dissabte un conductor al que acabaven de traslladar a les dependències policials per fer les proves d’alcoholèmia, després de provocar un accident. La detenció es va produir després que l’home fugís i ataqués els policies que el seguien.

Els fets van tenir lloc minuts després de la 1 h, quan el detingut conduïa una furgoneta sota els efectes de l’alcohol i va xocar contra un vehicle estacionat al carrer del Vendrell. Una testimoni va avisar la Policia Municipal dels fets i una patrulla va localitzar la furgoneta a prop del lloc de l’accident. Els agents van fer al conductor la prova estimativa d’alcoholèmia, amb un resultat de 0.76 mg/l. Els agents van immobilitzar la furgoneta, van denunciar el conductor per marxar del lloc de l’accident sense facilitar dades i el van traslladar a les dependències policials per fer les proves amb l’etilòmetre de precisió.

Durant el trasllat, el conductor es va mostrar molt neguitós i amb actitud agressiva, i un cop allà, va fugir corrents. Una dotació el va interceptar al carrer de la Mare de Déu de la Llum i l’home va atacar els agents, que finalment el van detenir per atemptar contra l’autoritat, obrint les pertinents diligències judicials, i el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, en un estat molt agressiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa