MónTerrassa
Anava per Terrassa torrat com un all damunt d’una bicicleta

Una unitat de la Policia Municipal va intervenir amb un ciclista que havia patit una caiguda fortuïta a l’avinguda d’en Jaume I. El servei del 112 va activar la intervenció policial sobre les nou del vespre, comunicant l’accident.

La patrulla que es va desplaçar al lloc va comprovar com el ciclista presentava evidents símptomes d’estar sota la influència de substàncies etíliques, per la qual cosa va ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre estimatiu, donant un resultat de 0.66 mg/.

El ciclista, que patia algunes lesions, va ser traslladat per una ambulància a Mútua de Terrassa per ser atès. Una altra unitat policial es va desplaçar fins aquest centre mèdic amb un etilòmetre de precisió portàtil per tal de sotmetre novament a aquest conductor a les proves d’alcoholèmia. El ciclista va defugir fer-les. Segons les versions facilitades als agents policials per part de dos testimonis presencials, el ciclista circulava fent ziga-zagues pel carril habilitat per a bicicletes en sentit sud de l’avinguda, fins que va impactar contra el voral i va caure a terra. El ciclista va ser denunciat administrativament per conduir un vehicle amb símptomes d’haver begut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa