MónTerrassa
Alliberen un cadell de gat atrapat al motor d’un cotxe a Terrassa

Final feliç per un gat que va quedar atrapat al motor d’un cotxe a Terrassa. La Policia Municipal de Terrassa va rescatar un cadell de gat que es trobava a l’interior d’un motor d’un turisme, sense poder sortir, des d’on s’escoltaven els seus miols. Afortunadament, van poder alliberar el gat i va acabar sent adoptat.

La intervenció la van dur a terme agents de la Unitat de Motoristes de la Policia Municipal, una àrea del cos policial que s’encarreguen de vigilar i dur a terme controls de vehicles de la normativa de trànsit a les principals vies de la ciutat, l’acompanyament de vehicles especials, l’actuació en sinistres viaris greus i el control de la congestió de trànsit en punts complexos.

Un grup de ciutadans va alertar els agents que escoltaven miols d’un cadell de gat que havia quedat atrapat a l’interior del motor d’un vehicle, i ràpidament es van dirigir fins al lloc. Van aconseguir alliberar-lo sa i estalvi. Però no només això, sinó que l’animal ja té una nova casa, ja que un dels ciutadans va decidir adoptar-lo.

Més rescats d’animals a Terrassa

Fa dues setmanes, també va tenir lloc un rescat d’un gat que havia caigut en una teulada d’uralita d’un habitatge del barri de Ca n’Aurell de Terrassa. En aquest cas, van ser els Bombers de la Generalitat de Catalunya que van baixar l’animal, que no es podia moure de la teulada, sa i estalvi.

Aquella mateixa setmanes, Bombers i Policia Municipal de Terrassa també van dur a terme un altre rescat d’animal. Es tractava d’un gos que feia tres dies que estava tancat en un balcó d’un habitatge al carrer d’Autonomia de Terrassa, sense tendal, aigua ni menjar. Els Bombers van baixar el caní amb una autoescala i li van donar una mica d’aigua. Segons apunten, presentava símptomes de desnutrició. Finalment, l’animal va ser traslladat al CAAD per ser assistit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa