MónTerrassa
Allau de denúncies per celebrar festes de matinada en bars i pisos de Terrassa
  • CA

La matinada de diumenge, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida pels veïns del carrer de Puigsacalm que es queixaven que hi havia molta gent a la terrassa d’un establiment i que feien molt soroll. Els agents es van presentar al lloc, van comprovar les molèsties i van denunciar al propietari per no respectar els descans nocturn.

Dues persones més van ser denunciades la matinada de diumenge al carrer de Topete i al carrer de Miquel Vives per estar realitzant una festa i tenir la música en un volum excessivament alt. El mateix diumenge, a les 6 h, una patrulla de la Policia Municipal va acudir a un domicili del carrer dels Voluntaris i, després de comprovar que s’hi estava celebrant una festa amb un soroll excessiu, els agents van identificar a les persones que es trobaven al domicili, que també van ser denunciats per no respectar els descans dels veïns.

Finalment, una dotació de la Policia Municipal que es trobava patrullant al carrer Provença ha observat aquest dilluns de matinada un vehicle amb tres individus al seu interior amb el volum de la música excessivament alt. Després de ser identificats pels agents, han quedat denunciats per no respectar els descans dels veïns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa