MónTerrassa
Allau de contenidors cremats a Terrassa
  • CA

A la 1.20 de dissabte, el 112 va informar a la Policia Municipal que un contenidor de recollida selectiva de residus estava cremant al carrer de Sicília, a l’alçada del carrer de Nàpols. Una unitat policial va acudir al lloc, on ja hi havia un vehicle de Bombers sufocant la crema.

Una hora més tard, un particular va alertar a la Policia Municipal d’un altre contenidor cremant, aquest cop al carrer del Camí de Castellar, a l’alçada del carrer de la Llibertat. Hi van actuar una patrulla policial i un camió cisterna dels Bombers de Terrassa, que van extingir el foc en un quart d’hora. El contenidor va quedar totalment calcinat.

Bombers va fer un tercer servei per foc en quatre contenidors (residus industrials, plàstics, papers i orgànic) ubicats al carrer del Prior Tàpia, a l’alçada del carrer de la Igualtat. El cos de Bombers va demanar la presència policial al lloc per regular el trànsit i acordonar la zona mentre es desenvolupaven les tasques d’extinció, que van finalitzar en una mitja hora.

Per últim, a les 3.30 h de diumenge, el 112 va sol·licitar la presència d’una dotació de la Policia Municipal al carrer de Volta, a l’alçada del carrer de Ramon Llull, perquè un contenidor de recollida de paper estava cremant. Bombers va trigar mitja hora a sufocar el foc del contenidor, que va quedar calcinat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa