MónTerrassa
Allau de contenidors cremats en poques hores a Terrassa
  • CA
Extingint l'incendi d'un contenidor al Vapor Gran
Extingint l’incendi d’un contenidor al Vapor Gran | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Els Bombers van estar enfeinats a Terrassa en les darreres hores. La ciutat va patir diversos incendis de contenidors, sobretot a la zona del centre, que afortunadament no van provocar danys personals. El primer avís que van rebre va ser a les 19.52h. Era al Vapor Gran, en concret, al carrer Sant Genís, on cremava totalment un contenidor. No hi havia cotxes propers així que no va causar més afectacions. Una dotació va encarregar-se d’extingir les flames.

Vint minuts després, al carrer Sant Quirze amb Topete, veïns van alertar d’una altra crema. A les 21.50h, els serveis d’emergència van rebre l’avís d’un contenidor en flames al carrer Nou de Sant Pere. Una dotació dels Bombers va extingir el foc. Unes hores més tard, a la 1.21h de la matinada, dos contenidors cremaven i danyaven parcialment una façana d’un bloc del carrer Cavall Bernat, a l’alçada del carrer del Canal del Pi Tort.

Finalment, aquest dilluns, a les 10.50h, veïns han trucat al 112 informant d’un incendi de contenidors de residus a la plaça de la Maurina. El foc l’ha calcinat parcialment. Una dotació dels Bombers hi ha estat treballant.

Contenidors cremant-se al carrer Cavall Bernat
Contenidors cremant-se al carrer Cavall Bernat | Cedides

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa