MónTerrassa
Alerta per una fumerada en un habitatge del carrer Arquímedes de Terrassa
  • CA

Una fumerada que sortia d’un habitatge va generar alarma al carrer d’Arquímedes, al barri de Ca n’Aurell, aquesta matinada de divendres. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya per un possible foc d’incendi, però segons han informat a Món Terrassa, es tractava de menjar cremat.

Els fets van tenir lloc prop de la una de la matinada d’aquesta matinada de divendres en un pis del carrer d’Arquímedes, a tocar del carrer de Blasco de Garay. Els Bombers van rebre una alerta de veïns que veien sortir una fumerada d’un habitatge, i van activar tres dotacions per un possible foc d’incendi que es van dirigir ràpidament fins a l’adreça indicada.

Un cop allà, van comprovar que sí que hi havia fum sortint d’una casa, i van comprovar que l’origen es tractava de menjar que s’estava cremant. Els Bombers no van trobar cap foc d’incendi ni cap persona ferida ni cap afectació a l’habitatge, així doncs, tot va quedar en un ensurt.

Es desprèn una branca d’un arbre i danya uns balcons a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per una branca d’un arbre que s’havia desprès i va caure en uns balcons d’uns habitatges al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart d’onze del matí a la plaça de la Font de la Tartana.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. S’hi van dirigir amb una autoescala i un vehicle. Un cop allà van comprovar que, efectivament, la branca s’havia desprès i havia caigut en uns balcons. Els Bombers van realitzar les tasques per retirar la branca dels balcons i van donar per finalitzat el servei. El despreniment no va provocar cap ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa