MónTerrassa
Alerta per una fuita de gas a la Rambla d’Ègara de Terrassa

La Rambla d’Ègara de Terrassa ha viscut una alerta per fuita de gas. Els serveis d’emergència han rebut l’avís aquest diumenge, dia 17 d’abril, cap a tres quarts de tres de la tarda. Un veí del número 168 ha trucat al 112 informant que sentia molta olor de gas i que creia que provenia de l’exterior del seu pis. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’han desplaçat fins al lloc.

Els bombers han procedit a fer diversos mesuraments i ha estat així com els detectors han marcat positiu i s’ha confirmat la fuita de gas. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, provenia d’un dels habitatges del bloc de pisos, format per un principal més dues plantes. I quatre immobles per planta, si bé, en l’entresòl dos d’ells son despatxos. La fuita s’ha confirmat en un dels habitatges on en aquells moments no hi havia ningú. Els Bombers han tancat el gas de tot l’edifici i s’ha ventilat a consciència. Un cop fet, s’han dut a terme més mesuraments per assegurar-se que ja era segur.

Intervenció dels Bombers i la Policia Municipal a la Rambla de Terrassa | Javier Juarez

Per precaució, s’ha desallotjat dues persones que es trobaven a l’edifici. Un cop solucionada la incidència, han pogut retornar a casa seva. A més, s’ha precintat un bon tram de la Rambla, entre Iscle Soler i la plaça Salvador Espriu. D’aquesta manera, mentre ha durat l’actuació, la circulació en sentit nord, ha quedat totalment aturada i la Policia Municipal ha vigilat i desviat el trànsit. Cap a tres quarts de cinc el servei s’ha donat per finalitzat i s’ha restaurat la normalitat a la Rambla de Terrassa.

Intervenció dels Bombers i la Policia Municipal a la Rambla de Terrassa | Javier Juarez

Nou comentari

Comparteix