MónTerrassa
Alarma per un comptador sobreescalfat en un pis de Sant Llorenç de Terrassa
  • CA

Un comptador elèctric sobreescalfat ha generat alarma aquest dimecres a la tarda en un habitatge del barri de Sant Llorenç de Terrassa. L’alerta ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han rebut un avís que el comptador estava en flames, però en revisar la situació han comprovat que no era greu.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts vuit de la tarda d’ahir dimecres al carrer de la Castellassa, prop de la plaça del Mil·lenari. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’un comptador situat en un portal d’un habitatge que cremava, i van activar tres dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que el comptador s’havia sobreescalfat i que la situació era lleu, no hi havia persones ferides ni cap afectació a la casa. Es va avisar a la companyia perquè se’n fés càrrec i els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Un ciclista pateix una caiguda a Can Candi i resulta ferit

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits ahir per auxiliar a un ciclista que havia resultat ferit a la zona de Can Candi. L’accident va mobilitzar també Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de sis de la tarda d’ahir dimecres 24 d’agost. El ciclista estava per la zona de Can Candi quan es va marejar, va caure, i es va fer un tall a la mà. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís i van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc, així com també el SEM.

En arribar, els Bombers de la Generalitat van ajudar al ciclista a fer un trasllat des del lloc on havia caigut fins al pàrquing de Can Candi. Un cop allà, el SEM va atendre el ciclista i el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa