MónTerrassa
Aixequen acta a una discoteca de Terrassa per l’elevat volum de música
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha aixecat acta a una discoteca del Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa en detectar “anomalies greus en el control de so“, la matinada del passat diumenge. El limitador de so de l’establiment s’havia manipulat i el nivell de volum de la música es trobava per sobre del límit d’emissió permès.

Els fets van tenir lloc a les dues de la matinada de diumenge 22 de maig (és a dir, la nit de dissabte a diumenge) en una discoteca situada al carrer del Duero, tocant a la cantonada amb el carrer del Cardener. La intervenció va succeir quan una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va dirigir-se cap a l’establiment per realitzar-ne una inspecció. En arribar, els agents van comprovar que s’havia manipulat el limitador de so -l’equip electrònic amb la funció de limitar el so d’un equip de reproducció-, i que el volum de la música superava el límit permès.

Desconnexió del limitador de so fins a 28 vegades

A més a més, els agents de la Policia Municipal de Terrassa també van comprovar que al llarg d’aquest últim mes, el limitador havia estat desconnectat de la xarxa elèctrica diverses vegades, en total fins a 28 cops, de tal manera que impedien així complir amb el nivell de so màxim permès.

Addicionalment, el local comptava amb uns altaveus connectat directament a la taula de mescles del DJ sense cap tipus de control sonor.

Al Polígon Industrial de Santa Eulàlia s’hi troben diverses discoteques, locals amb música en directe, i clubs d’oci nocturn que al llarg del cap de setmana reuneixen gran quantitat de gent. Al llarg del carrer del Duero s’hi troben alguns com Rumba Y Son, Paradise Tardes, la Discoteca Amazonas (ara tancat temporalment), Discoteca La Morena, o el bar musical El Punto.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peerr a maig 26, 2022 | 17:47
    Peerr maig 26, 2022 | 17:47
    Valla fiestas montan los latinas, en la calle duero..????
  2. Icona del comentari de: Ferran Riera a maig 26, 2022 | 21:43
    Ferran Riera maig 26, 2022 | 21:43
    Estamos invadidos, mire por donde se mire. Esa es la adaptación!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa