MónTerrassa
Agredeix un policia de Terrassa que els enxampa encenent una foguera

Un home va agredir un Policia de Terrassa que els va enxampar encenent una foguera. Els agents municipals es van dirigir cap el lloc dels fets després de rebre una trucada de telèfon d’un particular. Es va rebre l’avís cap a un quart i mig de la matinada. El denunciant explicava que havia vist una filera de fum en una zona sense urbanitzar propera al carrer d’Adra de la capital del Vallès Occidental. Fins a l’indret s’hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Municipal que van localitzar una foguera sota el pont de l’autopista B- 40, en la qual hi havia diverses persones que, en veure els agents, van sortir corrents, sent interceptades per les patrulles.

En identificar-les, una d’elles va agredir un policia i va ser detinguda per un delicte d’atemptat a l’autoritat i resistència. A una de lesidentificada se li va intervenir una navalla. Una altra va ser denunciada per tinença d’estupefaents.

Una agressió a un policia fa una setmana

La Policia va detenir una persona per atemptar contra agents a Sant Pere Nord. Els agents van acudir per un avís d’un possible atropellament, i un individu va agredir un agent. També va ser denunciada per tinença de drogues ja que, de camí cap a la Prefectura, va llençar i intentar amagar una presumpta bossa amb amfetamina.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de dotze de la nit del dissabte, 25 de març, al carrer del Consell de Cent, Historiador Cardús i Roca i Roca. Dues dotacions es van desplaçar i van identificar a dues persones que “negaven els fets i es mostraven molt poc col·laboradores”. Una “va atemptar contra un agent, sense provocar-li lesions”.

Durant el trajecte a les dependències policials,el detingut va llençar una bossa al terra i l’intentava amagar. Els agents van comprovar que es tractava, presumptament, d’amfetamines, amb un pesatge de 5,9 grams.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa