MónTerrassa
Tres morts en accidents de trànsit en poques hores a Catalunya
  • CA

L’inici del Pont de la Puríssima està sent especialment terrible quant a accidents de trànsit mortals. En poques hores de diferència tres persones han perdut la vida. Una, al Vallès Occidental, una al Bages i una a l’Anoia. Ja són 152 les persones que han estat víctimes mortals a la xarxa viària catalana des d’inici de 2022.

Dissabte cap a les set de la tarda, Trànsit informava que un accident havia obligat a tallar la C-55 en els dos sentits de la marxa, en el terme municipal de Cardona, al Bages. Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis unitats del SEM van ser activades per socórrer les víctimes. L’accident va tenir lloc al quilòmetre 57,8 i hi havia quatre vehicles implicats, tres turismes i una furgoneta. Com a conseqüència de l’accident, va morir la conductora d’un dels turismes, una dona de 57 anys, veïna de Barcelona. Quatre persones més van resultar afectades amb pronòstic dues de menys greu i dues lleu. Totes quatre van ser traslladades a l’Hospital Althaia de Manresa.

Dues víctimes mortals i cinc ferits menys greus

I el darrer ha estat aquest diumenge pocs minuts abans de les set del matí. La col·lisió ha estat a la C-59, al punt quilomètric 5,5 al terme municipal de Palau-solità i Plegamans. Ha estat un xoc frontal entre dos cotxes, i un tercer n’ha resultat implicat. Com a conseqüència, el conductor d’un dels turismes ha mort mentre que quatre ocupants han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’hospital. Concretament, dues persones han anat a l’Hospital de Mollet, una al de Granollers i una altra al de Sabadell. Arran de la incidència s’ha activat diverses patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i cinc unitats del SEM. Durant unes hores s’ha tallat la C-59 en els dos sentits de la marxa.

El segon accident mortal ha estat aquest diumenge de matinada. S’acostaven les cinc del matí quan s’ha produït un accident a la BV-2242 a Piera, en el punt quilomètric 3,5. Per causes que encara es desconeixen, un vehicle ha sortit de la via i s’ha estavellat. Com a resultat, la conductora ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital d’Igualada, mentre que la passatgera ha resultat morta. Arran de l’incident s’ha activat diverses patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i dues unitats del SEM.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa