MónTerrassa
Un picabaralla, possible causa de l’accident on va morir un terrassenc
  • CA

Divendres al vespre va tenir en una carretera del Vallès Occidental un accident de trànsit brutal. El resultat va ser de dues persones mortes i una tercera ferida molt greu. Jordi Ballart, alcalde egarenc, va fer saber a través del seu compte de Twitter que una de les víctimes que va perdre la vida era veí de Terrassa: “Lamento profundament les dues morts en l’accident de circulació a la carretera BV-1414 a Sabadell. El nostre més sentit condol a les famílies i amics”. Els fets van passar a la carretera de Bellaterra, a prop de l’aeroport. Ja era plena nit, un mica abans de tres quarts de deu (21.40), lloc d’entrada a la cocapital sabadellenca d’un sol carril que més enllà es bifurca.

Les causes de l’accident no van quedar gens clares. I ara la Policia Municipal de Sabadell obre la hipòtesi que alguns dels vehicles implicats participessin en algun tipus de cursa o, més aviat, que tot fos fruit d’una d’aquelles picabaralles sense sentit que de tant en tant hi ha a les carreteres, quan els conductors comencen a fer maniobres estranyes o anar més de pressa del compte després d’una maniobra d’un tercer que no els ha agradat. La investigació roman oberta, informa l’agència de notícies ACN. S’estudia si un dels implicats va realitzar accions temeràries, va envair el carril contrari i va avançar de forma molt arriscada, quan venia una furgoneta que anava per on pertocava, comenten des de l’Ajuntament.

En la topada terrible van morir el conductor d’un cotxe, de 37 anys, i una nena de 13, que va morir més tard al centre sanitari on va ser traslladada pels serveis d’emergències mèdiques. El pare de la menor, de 42, va resultar ferit molt greu i va ser ingressata l’hospital Parc Taulí.

Una altra mort en acciodent de trànsit a la comarca

El conductor d’un ciclomotor va perdre la vida dilluns al matí en un accident a la B-142 a Polinyà, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa