MónTerrassa
Mor un home en caure-li al damunt la cabina d’un camió 
  • CA

Mor un home en caure-li al damunt la cabina d’un camió a Santa Perpètua de Mogoda (a la comarca del Vallès Occidental), informa l’agència de notícies ACN. La víctima és un veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), de 61 anys.

Els fets han passat aquest dimarts 31 de gener de 2023, últim dia del primer mes de l’any. Els Mossos d’Esquadra han explicat en un comunicat que van rebre un avís cap a les deu del matí. Un cop rebuda la trucada, es va organitzar un ampli dispositiu del cos, amb la unitat d’investigació al capdavant. Els agents van comptar amb el suport d’efectius de la policia local de Santa Perpètua de la Mogoda, fins a un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, i cinc vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques /SEM), que no han pogut fer res per salvar-lo.

L’home mirava d’arreglar el motor d’un camió

Les informacions disponibles apunten que el sinistre mortal va passar quan un home estava treballant i mirava d’arreglar el motor d’un camió. Per raons que encara s’estudien, la cabina, que estava aixecada per facilitar la feina, li va caure a sobre, en desbloquejar-se, provocant-lo feride que li van causar la mort,

Com és preceptiu en aquests casos, els Mossos han traslladat el cas al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell (cocapital del Vallès Occidental) i al Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. S’ha seguit el protocol d’accidents laborals amb víctimes mortals.

En dos dies de finals de gener hi ha hagut a Catalunya dos accidents laborals mortals. El primer, al terme municipal de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), el dia 29. A un quart de dues de la tarda, un treballador de 56 anys va patir un accident mentre estava intentant remolcar un vehicle amb la seva grua.

Santa Perpètua ha viscut dos dies tràgics, atès que a la mort del treballador que reparava un camió cal sumar-hi que dilluns un home de 69 any presumptament va matar la seva parella, de 88. Ell mateix va trucar al telèfon 113 per explicar els fets. Els Mossos d’Esquadra el van detenior com a possible autor d’un homicidi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa