MónTerrassa
Ferit un ciclista en un accident amb un cotxe implicat a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit en un cotxe i una bicicleta va tenir lloc ahir a la tarda al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. El ciclista va resultar ferit. L’accident va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i els Serveis d’Emergències Mèdiques, que van traslladar l’home en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de set de la tarda (exactament a les 18:20h) al carrer de Sant Damià, a l’alçada de la plaça de Ca n’Anglada. Una trucada d’un particular va informar de l’accident de trànsit a la Policia Municipal, i ràpidament es van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat.

Agents van tallar el trànsit per atendre el ciclista

Un cop al lloc, van comprovar que l’home que anava amb bicicleta havia resultat ferit. Fins al lloc també s’hi va desplaçar una ambulància del Serveis d’Emergències Mèdiques. Els agents van tallar el trànsit del carrer per tal que els serveis mèdics poguessin atendre el ferit, i posteriorment el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Dos ferits en encastar-se amb el cotxe en un garatge

La Policia Municipal de Terrassa també ha estat requerida aquesta matinada per un vehicle que s’ha encastat contra la porta d’un garatge a la zona de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa. Dues persones que viatjaven a l’interior del vehicle han resultat ferides. La trucada d’un particular va informar de l’accident a la 1:38h i ràpidament es van activar dues dotacions que van acudir fins al lloc indicat.

Els agents van identificar el conductor, que ha informat que havia perdut el control del vehicle mentre feia un canvi de sentit. Tot i així, els agents van decidir procedir a realitzar una prova d’alcoholèmia a l’home, que va donar un resultat negatiu

Els Serveis d’Emergències Mèdiques també van acudir al lloc i van atendre els dos ferits, que posteriorment van ser traslladats en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa