MónTerrassa
Dues persones ferides en un accident de trànsit al Cementiri Vell
  • CA

Dues persones van resultar ferides en un accident de trànsit al barri del Cementiri Vell de Terrassa ahir diumenge a la tarda. L’accident s’havia produït entre un turisme i una motocicleta. La motorista i l’acompanyant van haver de ser traslladades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per les sis en punt de la tarda (a les 17:55h) d’ahir diumenge 17 de juliol. L’accident va succeir al carrer de Menéndez y Pelayo, a l’encreuament amb el carrer de Marinel·lo Bosch. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc en rebre l’avís, i va comprovar que l’accident s’havia dut a terme entre un turisme i una motocicleta.

En observar que la motorista i l’acompanyant havien resultat ferides, van ser requerits els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Dues ambulàncies es van dirigir fins al lloc indicat, on van assistir a les dues persones ferides i finalment, van ser traslladades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Cinc persones denunciades per no respectar el descans nocturn

La trucada de diversos veïns va informar que hi havia un grup de persones al Parc de Vallparadís fent molt de soroll el passat divendres 15 de juliol a la nit. En rebre l’avís, diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc i van localitzar al parc un grup nombrós de persones que, en observar la presència dels agents, marxaven corrent. Els agents van interceptar a cinc d’ells, que van ser denunciades per provocar molèsties i no respectar el descans dels veïns.

Esfondrament d’un balcó d’un tercer pis

El balcó d’un tercer pis del barri de Can Palet de Terrassa es va esfondrar durant la matinada d’ahir diumenge. Part del balcó va caure al segon i al primer pis, on es va prohibir l’accés. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van revisar tots els balcons de l’edifici a l’espera que vinguessin a fer reparacions, que van anar a càrrec de la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa