MónTerrassa
Auxili a un ciclista ferit a Les Pedritxes
  • CA

Els serveis d’emergència van auxiliar un ciclista ferit a Les Pedritxes. L’avís d’alerta va arribar pocs minuts abans de les vuit del vespre d’aquest dimarts, dia 2 d’agost. S’informava que hi havia una persona amb lesions després de patir una caiguda. Una dotació dels Bombers del Parc de Matadepera van desplaçar-se fins a un espai no urbanitzat de la urbanització de les Pedritxes.

La víctima hauria estat un home que es trobava fent esport amb la seva bicicleta BTT quan, per causes que es desconeixen, hauria perdut el control del vehicle i hauria caigut a terra. Es trobava enmig d’una pista forestal. Bombers van poder localitzar-la i van realitzar una primera assistència mèdica. El ciclista es queixava d’un fort dolor a una de les extremitats.

Bombers el van ajudar a incorporar-se i van acompanyar-lo fins on es trobaven els serveis mèdics. Allà, se’l va estabilitzar i es va decidir traslladar-lo amb ambulància a un centre sanitari, ja que tot apuntava a una fractura d’un dels canells.

Incendi a Sabadell

D’altra banda, la nit d’aquest dimarts el servei més important va tenir lloc a la localitat veïna de Sabadell. Diverses trucades al telèfon 112 van alertar d’un incendi en un bloc de pisos del carrer Tetuan. Eren pocs minuts abans de tres quarts de nou del vespre. Fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat van ser mobilitzades per atendre l’emergència. L’origen de les flames hauria estat en un matalàs que es trobava abandonat al replà de la quarta planta.

Un total de cinc persones van haver de ser evacuades amb l’ajuda de l’autoescala després que es refugiessin de les flames i la gran fumerada al terrat de l’edifici. El SEM va realitzar sis assistències in situ, cap de les quals va requerir ser traslladat a un centre hospitalari.

Evacuació amb l’autoescala al carrer Tetuan de Sabadell | Bombers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa