MónTerrassa
Atropellament d’una persona a la R4 de Rodalies

El tren que va de Martorell (05.24) a Manresa (07.21) de la línia de Rodalies R4 es troba detingut per atropellament d’una persona. L’incident provoca afectacions a la regularitat i les freqüències.

Entre Molins de rei i Sant Feliu de Llobregat

La circulació ferroviària de l’R4 es troba interrompuda entre Molins de rei i Sant Feliu de Llobregat per un atropellament, segons ha informat Renfe. En sentit nord els trens arriben fins a Molins i en sentit sud fins a l’Hospitalet de Llobregat. Adif està a l’espera que s’autoritzi fer el transbordament del tren afectat i poder circular en via única. Renfe ha contactat amb empreses de la zona per establir un servei alternatiu per carretera, però ha informat que “no és viable” perquè no tenen disponibilitat.

S’ha activat el Ferrocat, nom que rep el Pla d’emergències en transport de viatgers per ferrocarril de protecció civil per a les emergències ferroviàries a Catalunya. Obliga a avisar a emergències en cas d’incidents en el servei a Renfe Operadora, Adif, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Metro de Barcelona.

A les 7.25 s’ha aixecat i la circulació a la línia ja s’ha restablert, un cop retirat el cadàver, tot i que els trens circulen en horaris alterats. L’atropellament ha passat en una de les hores de més usuaris dels serveis de Rodalies, de bon matí.

El trànsit a primera hora del matí de dijous

Aturades a la Ronda Litoral, sentit Llobregat, entre Prim i Barceloneta.

Aturades a l’AP-7 al Papiol en sentit sud en l’enllaç amb la B-23.

Un carril tallat a la C-58 a Montcada i Reixac en direcció a Barcelona per accident.

Aturades a la Ronda de Dalt, sentit Llobregat, entre Meridiana i Valldaura.

Aturades a la B-23 a Sant Feliu de Llobregat cap a BCN en l’enllaç amb l’A-2.

Aturades a la B-20/Pota nord a Santa Coloma cap al Nus de la Trinitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa