MónTerrassa
Ferida en ser atropellada per un patinet elèctric a Terrassa

Una dona va resultar ferida en ser atropellada per un patinet elèctric al barri de Can Palet de Terrassa ahir dimecres a la tarda. L’accident va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa, que segons informa a Món Terrassa, la ferida presentava lesions a la cara. Va haver de ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de les quatre de la tarda d’ahir dimecres, dia 8 de març, al carrer del Bages, entre l’avinguda de les Glòries Catalanes i el carrer de Colom. El 112 va donar un avís a la Policia Municipal de Terrassa de l’atropellament de patinet elèctric a un vianant i es van dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van comprovar que, efectivament, un patinet elèctric havia atropellar a la dona, que va caure a la via pública i presentava lesions a la cara. Finalment, va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Denunciat per pintar grafitis en un carrer del barri d’Ègara de Terrassa

El dia abans, el dimarts dia 7 de març, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home per pintar grafitis en un carrer del barri d’Ègara de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per dos quarts d’una de la matinada a l’avinguda de Jaume I, a tocar amb el carrer del Pintor Huguet.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa que feien patrullatge preventiu pels voltants de la zona van localitzar dues persones, una de les quals estava fent els grafitis en una de les parets de la via pública. Els agents van procedir a la identificació de les dues persones, i acte seguit, els hi van intervenir un total de 13 esprais amb els quals realitzaven els grafits. Així doncs, un d’ells ha quedat denunciat un per pintar grafitis a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa