MónTerrassa
Accident amb tres vehicles implicats a Ca n’Aurell
  • CA

Tres vehicles han estat implicats en un accident de trànsit al barri de Ca n’Aurell de Terrassa ahir al vespre, dels quals dos estaven estacionats. Segons han exposat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, un conductor que circulava pel carrer Josep Trueta ha col·lisionat contra dos cotxes que es trobaven aparcats en aquesta mateixa via.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les vuit en punt del vespre, exactament a les 19:56h, ahir dimecres 11 de maig. La col·lisió va tenir lloc al carrer Josep Trueta a tocar de la plaça de Sant Oleguer, és a dir, davant del parc de Sant Jordi. El conductor que circulava pel carrer va xocar contra un vehicle estacionat, i de l’impacte, aquest últim va col·lisionar contra un tercer vehicle estacionat al costat.

En rebre l’avís de l’accident de trànsit, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van enviar dues dotacions. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida, tampoc el conductor del vehicle.

Un altre accident de trànsit va tenir lloc al barri de La Maurina ahir a la tarda. Dos vehicles van col·lisionar al carrer Maria Auxiliadora, a l’alçada del carrer Sant Mateu. Segons els Bombers, una persona va resultar ferida lleu. 

Més successos

Un incendi ha cremat zona de vegetació al voral de la N-150 al seu pas per Terrassa, prop de dos quarts de set d’aquest matí de dijous 12 de maig. L’incendi ha tingut lloc exactament al quilòmetre 16, entre el complex funerari de la ciutat i l’Hospital de Terrassa. Els Bombers han treballat en l’extinció de les flames durant aproximadament una hora, que al final, han cremat aproximadament 120 m2 de vegetació.

A més, un altre foc ha cremat uns matolls darrere del cementiri de Terrassa. L’incendi ha tingut lloc a un quart de vuit del matí, només tres quarts d’hora després que l’incendi de la N-150. El foc que ha incendiat uns matolls i ha cremat un arbre en baixa intensitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa