MónTerrassa
Un accident de trànsit desvia l’itinerari dels autobusos a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit entre una motocicleta i un turisme al carrer Topete va acabar fent desviar l’itinerari dels autobusos del Transports Municipals d’Ègara, així com tots els vehicle que circulaven per la zona de l’accident, ahir al matí a Terrassa. L’accident de trànsit es va tractar d’una col·lisió entre la motocicleta i el turisme al carrer Topete a l’alçada del carrer de Sant Quirze, en el qual el motorista i la seva acompanyant van resultar ferits.

Els fets van succeir ahir a primera hora del matí, quan un motociclista i un vehicle van xocar a la cruïlla del carrer Topete amb el carrer Sant Quirze. El 112 va informar sobre el xoc a les 7:20h del matí, comunicant que dues persones implicades en la col·lisió semblava que havien resultat ferides, i va activar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa i el Servei d’Emergències Mèdiques per tal que atengués als ferits. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM va acudir al lloc dels fets, i aquesta última va assistir al motorista i a la seva acompanyant. Ambdues persones van requerir ser traslladades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Mentrestant, els agents de policia van tallar el trànsit a la cruïlla afectada, fent desviar tots els vehicles que circulaven per aquella zona pel carrer de la Torre i el carrer de Serrano. Això va incloure també als autobusos municipals. La policia va avisar a TMESA del que havia passat i va demanar que es canviés l’itinerari dels autobusos per poder atendre a les persones ferides i realitzar les tasques respectives de l’accident. Així doncs, el servei va quedar afectat, i va haver de circular pel carrer de la Torre i el carrer de Serrano, com al resta de cotxes. Finalment, la circulació es va poder restablir a les 8:06h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa