MónTerrassa
Un accident múltiple a Terrassa amb tres ferits
  • CA

A les 8.10 de la matinada d’ahir, un particular va comunicar a la Policia Municipal que s’havia produït un accident de trànsit, amb quatre vehicles implicats, al carrer de Ramon y Cajal, cantonada amb Miquel Vives, en el que hi podrien haver persones ferides.

Des de Central es va demanar el suport de diverses ambulàncies, que van traslladar al conductor d’un dels vehicles afectats i a dos passatgers d’un altre a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els fets van tenir lloc quan tres vehicles estaven aturats davant del semàfor en fase vermella ubicat a la cruïlla, i el conductor infractor, per manca d’atenció en la conducció, va xocar contra la part posterior d’un dels vehicles, que, de retruc va desencadenar un xoc en cadena contra els altres dos vehicles.

Els agents van sol·licitar la presència de la grua municipal per retirar un dels vehicles, que va quedar enmig de la calçada, entorpint el trànsit rodat. Els agents van denunciar a un dels conductors per tenir la llicència de conducció caducada, així com també la ITV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa