MónTerrassa
Accident mortal a la carretera de Terrassa de Sabadell
  • CA

Una persona ha mort en un accident de trànsit a la carretera de Terrassa de Sabadell aquesta passada nit. Els fets han tingut lloc a la N-150, a la confluència amb la Rambla d’Ibèria. Un vehicle conduint a alta velocitat hauria saltat la rotonda de la cruïlla i ha bolcat a uns 200 metres de distància, segons informa a les xarxes socials Anti-radar Catalunya.

Tal i com es pot observar a les imatges publicades a les xarxes socials, el vehicle ha quedat tombat cap per avall completament, ocupant part de la vorera i la calçada. Diferents parts del turisme, que ha quedat destrossat, han quedat repartides per la calçada a diversos metres de l’accident.

Fins al lloc s’hi han desplaçat diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques, els Bombers de la Generalitat de Catalunya i la policia local. A les imatges es pot observar l’actuació dels cossos en el moment de l’accident.

Un altre accident mortal a la carretera BV-1414 a Sabadell

Aquest passat mes de gener va tenir lloc un accident a la carretera BV-1414 a Sabadell que va deixar dues víctimes mortals, una de les quals era veïna de Terrassa. Es va tractar d’una topada entre una furgoneta i un turisme que va tenir lloc el vespre del divendres 13 de gener.

Segons fonts policials recollides per l’Agència Catalana de Notícies, el conductor del turisme tenia 37 anys i va morir en el mateix lloc dels fets. La segona víctima, va ser una menor de 13 anys d’edat, que va morir a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, en una situació crítica i que va traspassar poques hores després. L’altre ocupant de la furgoneta, un home de 42 anys i el pare de la menor, també va ser traslladat en estat molt greu al mateix centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa