MónTerrassa
Accident amb un cotxe bolcat i rescat dels ocupants
  • CA

Un accident de trànsit va acabar amb un cotxe bolcat i el rescat dels ocupants. Els fets van tenir lloc aquest diumenge, 12 de desembre, cap a un quart de cinc de la tarda. El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís d’un accident de trànsit al carrer de Nicolau Talló, amb carrer Watt, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, Bombers i SEM van desplaçar-se fins al lloc de l’incident. Allà, van poder comprovar com hi havia un vehicle que havia bolcat i que obstaculitzava la circulació del vial. Per aquest motiu es va procedir a tallar el trànsit mentre que els Bombers realitzaven les tasques d’excarceració dels ocupants del vehicle tombat. Per sort, tots els ocupants van resultar il·lesos i no van requerir ser traslladats a cap centre hospitalari. Pocs minuts després de les sis de la tarda, es va poder restablir la circulació.

Fuig del lloc de l’accident però el troben a casa

Testimonis van ajudar a localitzar l’autor d’un accident de trànsit amb fuga a Terrassa. La Policia Municipal va se requerida aquest diumenge, cap a tres quarts de tres de la tarda, per al propietari d’un vehicle que es trobava estacionat al carrer de Mura, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor. L’home els va mostrar el turisme que havia quedat abonyegat després de rebre un fort cop, presumiblement causat per un altre vehicle que hauria marxat del lloc sense facilitar les dades.

Tanmateix, en el moment de l’accident, que havia tingut lloc durant la matinada de diumenge, hi havia hagut testimonis, i aquests van explicar als agents policials que havien presenciat la topada i que havien aconseguit apuntar la matrícula de l’autor. Gràcies a això es va poder localitzar el domicili del propietari. Els agents s’hi van dirigir per tal de comprovar si el vehicle presentava danys que coincidissin amb els del cotxe estacionat. El propietari va reconèixer els fets i va manifestar que una grua s’havia endut ja el seu turisme cap al mecànic. L’home va quedar denunciat per marxar del lloc de l’accident sense facilitar les dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa