MónTerrassa
27 denúncies aquest dimarts per saltar-se el confinament a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest dimarts 27 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions desenvolupades al llarg del dia. D’aquestes, 17 van ser denunciades perquè no van poder justificar davant la Policia un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció. Cinc persones més van ser denunciades per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma, concretament per passejar el gos lluny del seu domicili habitual, tres al Parc de Vallparadís i les altres dues a la plaça del Roc Blanc.

Destaca la denúncia aquest dimecres de matinada, a les 1.50 h, a una persona a la carretera de Montcada. Quan els agents li han preguntat perquè estava al carrer, ha manifestat que donava menjar als gats. Com que no ha pogut justificar-se documentalment, ha quedat denunciat per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.

A les 23.55h, una trucada va avisar a la Policia Municipal que dues persones estaven colpejant la porta d’un habitatge, que semblava deshabitat, al carrer de Prim. Van acudir al lloc dues dotacions policials, que van localitzar als dos sospitosos i van comprovar que la porta, tot i que continuava tancada, presentava danys. Tots dos van quedar denunciats per danys i per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa