MónTerrassa
La zona esportiva de Can Jofresa de Terrassa lluirà nou aparcament
  • CA
Zona on es durà a terme el nou aparcament | Hercal

!--akiadsense-->

L’aparcament de la zona esportiva de Can Jofresa, a Terrassa, s’adequarà en breu a les condicions de trànsit d’aquesta àrea. Al barri s’hi concentren tota una sèrie d’equipaments municipals de caràcter esportiu i educatiu, concretament al carrer de Badalona. A més de la zona esportiva municipal, hi ha també una llar d’infants i una escola pública. Això genera un trànsit considerable de vehicles i persones, moltes d’elles usuàries de les instal·lacions que necessiten una zona per aparcar.

Hercal és l’empresa que ha estat escollida per dur a terme l’adequació del nou aparcament, que té un termini d’execució de les obres de dos mesos. La companyia ha informat de quines actuacions s’hi realitzaran. Primer, es durà a terme un moviment de terres per formar la caixa de paviment i aconseguir una explanada que s’ajustarà a les rasants. La pavimentació posterior es farà a base de ciment, i després vindrà l’obra civil pròpiament dita. A partir d’aquí, les actuacions seran:

-Limitació de la zona d’aparcament a través d’una vorada perimetral.

-Habilitació d’un accés rodat de vehicles.

-Alliberament de l’accés de vianants pel pas elevat del carrer de Badalona per mantenir un trànsit de persones.

-Senyalització horitzontal amb pintura i marcatge de les places de l’aparcament: 102 per a cotxes, 7 per a motocicletes, 4 per a vehicles adaptats, 4 per a minibusos i 2 per a autobusos. Un total de 119.

-Instal·lació d’enllumenat públic i pilones.

L’esplanada es convertirà en un aparcament de ciment ben organitzat | Hercal

!--akiadsense-->

L’adequació de la zona d’aparcament vindrà a sumar-se a les obres que estan pensades per a la zona esportiva. L’Ajuntament de Terrassa destinarà un total de 100.000 euros per a diferents actuacions. És el cas, aquest any 2018, del projecte de rehabilitació de la coberta del pavelló de Can Jofresa (50.000 euros) i, l’any 2019, del projecte bàsic d’execució de millores i reparacions de la pista d’atletisme (50.000 euros), per resoldre els problemes que presenta la instal·lació, aixecant i renovant la totalitat del paviment i configurant de nou la xarxa de sanejament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa