MónTerrassa
Xerrada sobre l’alimentació i vacunes dels més petits a Terrassa

Aquest dijous, 24 de novembre, l’edifici docent de MútuaTerrassa acollirà la darrera conferència del cicle Dijous de Mútua d’aquest 2016, la qual estarà centrada en els infants. La salut dels més petits: alimentació, vacunes i altres recomanacions anirà a càrrec de la Dra. Anna Pizà, metge adjunt del Servei d’Urgències de Pediatria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, la Dra. Laia Asso, pediatra de la Unitat de Nutrició Infantil de l’Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa i la Sra. Montse Ibarra, dietista de l’entitat.

Pel que fa a la vacunació, la Dra. Pizà repassarà les pors i els dubtes que generen les vacunes, parlarà sobre els grups antivacunes i explicarà el nou calendari de vacunació de la Generalitat de Catalunya del 2016, tot centrant-se en les noves vacunes finançades (Prevenar 13® i Varicel·la) i la “nova” vacuna de la meningitis (Bexsero®) així com les seves indicacions, el número de dosis necessàries i la seva disponibilitat.

Respecte el tema de la nutrició, la Dra. Asso i la Sra. Ibarra abordaran la conveniència d’una alimentació saludable en la primera infància ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables pera l’edat adulta. A més, presentaran les noves recomanacions del Departament de Salut i parlaran dels aspectes més importants a tenir en compte a l’hora d’alimentar els més menuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa