MónTerrassa
Xavier Garau, nou Consultor del Servei Assistencial de Mútua
MútuaTerrassa ha creat la figura de consultor sènior | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

La Junta Directiva de MútuaTerrassa, en la seva reunió ordinària del passat mes de maig, va acceptar per unanimitat la proposta del Dr. Esteve Picola, director general, i del Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial, relativa a la creació de la figura de Consultor Sènior de l’Àmbit de Servei Assistencial de l’entitat.

En l’esmentada reunió va prosperar la proposta de nomenar al Dr. Xavier Garau i Alemany, actual director mèdic de la Clínica Rotger Quirón Salud de Mallorca, com la primera persona a ocupar aquesta nova posició. La figura del consultor sènior correspon a un professional de prestigi reconegut en el seu àmbit d’actuació. En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta incorporació és que pugui fer aportacions significatives i d’alt valor afegit a l’organització, podent, a més representar l’entitat en esdeveniments científics i/o acadèmics en l’àmbit nacional i internacional.

En el cas del Dr. Garau, que va ser cap de servei de medicina interna de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa de manera ininterrompuda en el període 1984-2010, la Junta Directiva ha valorat molt especialment tant el seu compromís inicial amb el projecte -aleshores molt incipient i incert- així com les seves significatives aportacions en l’àmbit de les malalties infeccioses. El seu llegat ha creat una escola que perdura en l’actualitat.

Nou comentari

Comparteix