MónTerrassa
Vuit persones denunciades per pertorbar el descans nocturn del veïnat amb música i soroll
  • CA
Un agent de la Policia Municipal interposant una denúncia
Un agent de la Policia Municipal interposant una denúncia | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La Policia Municipal ha denunciat al llarg del cap de setmana un total de vuit persones per pertorbar el descans dels veïns. La primera actuació va tenir lloc divendres, a les 23.25 h, arrel d’una trucada d’un particular que es queixava de sorolls excessius al bloc del costat, a la carretera d’Olesa, amb el carrer de Maria Auxiliadora. Els agents de la Policia Municipal van identificar el focus d’una festa i van realitzar dues denúncies per pertorbar el descans dels veïns. A les 0.25 h de diumenge, una altra queixa veïnal va denunciar soroll i música provinent d’un domicili al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Sant Marc.

Els agents van fer acte de presència i van comprovar que s’hi estava celebrant una festa, motiu pel qual van denunciar denunciar una persona. Poc després, a les 0.33 h, una altra trucada va avisar del que semblava una festa, amb música a alt volum, en un habitatge a l’avinguda de Joaquim de Sagrera, amb la carretera de Martorell. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va interposar una denúncia al veí que estava causant les molèsties. La quarta actuació va tenir lloc a les 0.53 h, quan la trucada d’un veí del passatge de Las Meninas va informar d’una festa a la casa del costat. Les dotacions de la Policia Municipal van arribar al lloc i van comprovar les molèsties que provocaven i van realitzar dues denúncies per no respectar el descans del veïnat.

A les 7.49 h de diumenge, el 112 va informar de la trucada d’un particular que es queixava de soroll i música alta en un habitatge del carrer de Guadiana, amb el carrer del Túria. Una unitat policial va comprovar les molèsties causades i va procedir a denunciar el veí responsable. Finalment, una trucada d’un particular, a les 9.57 h de diumenge, va informar que un veí del seu bloc, al carrer de Faraday, amb el carrer de Watt, tenia la música molt alta. Els agents van acudir al lloc, però el resident de l’habitatge origen del soroll no va obrir la porta, tot i que s’escoltava la música procedent de l’interior de l’habitatge. La patrulla va confeccionar una denúncia per incomplir les indicacions dels agents. La Policia Municipal va interposar diumenge dues denúncies a dos particulars per ocasionar molèsties als seus veïns degut als lladrucs del seu gos, un al carrer d’Escudé i l’altre al carrer de Mura. En ambdós casos, una trucada d’un particular va alertar els agents del problema i, quan les patrulles van acudir al lloc van comprovar que l’animal es trobava sol a l’habitatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa