MónTerrassa
Vuit espais de Terrassa, tallats al trànsit per facilitar el passeig “desconfinat”
Un dels carrers tallats al trànsit rodat durant el cap de setmana
Un dels carrers tallats al trànsit rodat durant el cap de setmana | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa torna aquest cap de setmana a tallar diversos vials de la nostra ciutat per facilitar la mobilitat de les persones en els seus desplaçaments a peu, i perquè puguin mantenir amb comoditat la distància física necessària en les hores de passejada permeses.

A partir de dissabte 13 a les 15.30h i fins diumenge 14 a la nit, la Rambla Francesc Macià de Sant Pere Nord quedarà tallada al trànsit de vehicles. La línia 6 de TMESA quedarà desplaçada i passarà pels carrers Roig Ventura i Doctor Calsina, on s’habilitaran noves parades. També quedarà tallat al trànsit de vehicles el carrer Ample i plaça del Triomf, al barri de Sant Pere des del dissabte 13 a les 14.30h fins diumenge dia 14 a la nit. Les línies 7 i H de TMESA faran el seu recorregut habitual.

Un altre dels carrers tallats serà el Colom, entre la carretera Montcada i Bages, de Can Palet. Serà a partir de dissabte a les 13.30h. Això afectarà la línia 4 de TMESA que es desviarà per la carretera Montcada i l’avinguda de Glòries Catalanes, mentre que les línies 7 i 9 continuaran per l’avinguda Glòries Catalanes fins a l’avinguda Santa Eulàlia a causa de les obres del carrer Germà Joaquim.

Al barri de la Maurina, es tallarà al trànsit rodat el carrer Núria, de les 14h de dissabte a la nit de diumenge 14. La línia 3 de TMESA quedarà desplaçada i passarà per l’avinguda d’Àngel Sallent, el carrer Murillo i el carrer Santa Maria de Mazzarel·lo.

Dissabte 13, a partir de les 15.30h i fins diumenge 14 a les 23h, l’avinguda Josep Tarradellas també restarà tallada al trànsit. Les línies 5, 8 i 9 de TMESA es desviaran pel passeig 22 de juliol, carretera Rellinars i avinguda Abat Marcet, on s’habilitaran noves parades. I la línia 4, es desviarà pel passeig 22 de juliol i Ronda Ponent.

Finalment, a Ca n’Anglada, no es podrà circular amb cotxe pels carrers Miquel Vives i Sant Tomàs, de les 14.30h de disssabte fins a la nit de diumenge 14. En aquí, quedarà afectada la línia 3 de TMESA que passarà per la carretera Castellar, carrer Lleó XIII i Jacint Elias.

Nou comentari

Comparteix