MónTerrassa
Vuit espais de Terrassa, tallats al trànsit per facilitar el passeig “desconfinat”
  • CA
Un dels carrers tallats al trànsit rodat durant el cap de setmana
Un dels carrers tallats al trànsit rodat durant el cap de setmana | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa torna aquest cap de setmana a tallar diversos vials de la nostra ciutat per facilitar la mobilitat de les persones en els seus desplaçaments a peu, i perquè puguin mantenir amb comoditat la distància física necessària en les hores de passejada permeses.

A partir de dissabte 13 a les 15.30h i fins diumenge 14 a la nit, la Rambla Francesc Macià de Sant Pere Nord quedarà tallada al trànsit de vehicles. La línia 6 de TMESA quedarà desplaçada i passarà pels carrers Roig Ventura i Doctor Calsina, on s’habilitaran noves parades. També quedarà tallat al trànsit de vehicles el carrer Ample i plaça del Triomf, al barri de Sant Pere des del dissabte 13 a les 14.30h fins diumenge dia 14 a la nit. Les línies 7 i H de TMESA faran el seu recorregut habitual.

Un altre dels carrers tallats serà el Colom, entre la carretera Montcada i Bages, de Can Palet. Serà a partir de dissabte a les 13.30h. Això afectarà la línia 4 de TMESA que es desviarà per la carretera Montcada i l’avinguda de Glòries Catalanes, mentre que les línies 7 i 9 continuaran per l’avinguda Glòries Catalanes fins a l’avinguda Santa Eulàlia a causa de les obres del carrer Germà Joaquim.

Al barri de la Maurina, es tallarà al trànsit rodat el carrer Núria, de les 14h de dissabte a la nit de diumenge 14. La línia 3 de TMESA quedarà desplaçada i passarà per l’avinguda d’Àngel Sallent, el carrer Murillo i el carrer Santa Maria de Mazzarel·lo.

Dissabte 13, a partir de les 15.30h i fins diumenge 14 a les 23h, l’avinguda Josep Tarradellas també restarà tallada al trànsit. Les línies 5, 8 i 9 de TMESA es desviaran pel passeig 22 de juliol, carretera Rellinars i avinguda Abat Marcet, on s’habilitaran noves parades. I la línia 4, es desviarà pel passeig 22 de juliol i Ronda Ponent.

Finalment, a Ca n’Anglada, no es podrà circular amb cotxe pels carrers Miquel Vives i Sant Tomàs, de les 14.30h de disssabte fins a la nit de diumenge 14. En aquí, quedarà afectada la línia 3 de TMESA que passarà per la carretera Castellar, carrer Lleó XIII i Jacint Elias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa