MónTerrassa
Una vorera de Can Palet de Terrassa es converteix en una ‘botiga Ikea’
  • CA
Un sofà i un sac de runa ple d’altres coses, al costat dels contenidors | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest és l’aspecte que presenta el carrer d’Eugeni Ferrer i Dalmau de Terrassa, al barri de Can Palet, aquest divendres al matí. Als dos sacs de runa d’obres, els quals s’aprofita per deixar-hi altres papers diversos, s’hi han afegit diversos acompanyants, alguns d’ells força voluminosos. Per exemple, un sofà de color verd que els seus propietaris han decidit abandonar al mig del carrer de mala manera. A més de l’incivisme que això suposa, el moble no sols impedeix la correcta circulació per la vorera si no també utillitzar el pas de vianants corresponent per creuar el vial.

Els mobles impedeixen la bona circulació per la vorera | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

I per si no fos prou, a més del sofà, al costat també s’hi poden trobar caixes de cartró plenes de fustes i altres fustes deixades al costat dels contenidors.

Caixes, fustes, i brossa de tota mena deixada al costat dels contenidors | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Canpletenc a febrer 04, 2018 | 16:39
    Canpletenc febrer 04, 2018 | 16:39
    El titular està equivocar, hauria de dir les voreres de Can Palet. En podria citar unes quantes on no sovint cal canviar de vorera per poder passar... i oblida citar que els veïns que tenen la sort de tenir els contenidors a sota de casa poden canviar cada dia de mobles i gaudir de la flaira!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa