Repartiment de mascaretes per part de voluntaris de Creu Roja

Repartiment de mascaretes per part de voluntaris de Creu Roja | Aj. Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha reforçat el repartiment de mascaretes a la ciutadania i voluntaris i voluntàries de Creu Roja en repartiran a diverses places de la ciutat durant uns dies. Aquesta iniciativa se suma al repartiment de mascaretes que s’està duent a terme als equipaments cívics de la ciutat, on la ciutadania pot anar a buscar-ne si ho necessita, en horari de 16 a 19 hores a tots els centres cívics dels districtes i al casal cívic de Can Parellada, i de 9 a 13 hores al casal cívic del Vapor Gran. Cada persona en pot recollir dues per al seu ús personal i pot demanar-ne per als seus familiars, fins a un màxim de 10 unitats, presentant el document identificatiu de les persones per a les quals les demani.

La regidora de Salut, Mònica Polo, creu que aquesta acció és necessària “perquè no tothom té la mateixa mobilitat i hi ha moltes persones que no poden desplaçar-se fins als equipaments, així que si no poden venir, ja hi anem nosaltres. Anirem als llocs on hem detectat que els veïns i veïnes es desplacen menys”. Polo creu que “tothom ha de tenir les mateixes condicions i oportunitats i per això treballem constantment per a aconseguir arribar a tots els terrassencs i terrassenques. L’Ajuntament va comprar mascaretes per repartir-les a tota la ciutadania que ho necessités i això estem fent”.

De moment, ja se n’han repartit a l’estació dels FGC de Les Fonts, a la plaça del Progrés i a la placa del Roc Blanc, en horari de 10 a 12 i de 17 a 19 hores, i el calendari pels pròxims dies és:

• 1/10: plaça del Segle XX

• 2/10: plaça de Lluís Companys

• 5/10: parc de Gernika

• 6/10: plaça d’Antoni Guiu

• 7/10: plaça de la Mediterrània

• 8/10: parc de les Nacions Unides

Nou comentari