MónTerrassa
Volen solucions “ja” a la falta de llum al bloc ocupat de Terrassa

Aquest dimecres, 11 de gener, es va reunir la Comissió Ciutadana de Seguiment i Control de la Carta Europea dels Drets Humans a Terrassa, amb famílies afectades del bloc ocupat de l’avinguda Abat Marcet i membres del Col·lectiu Sin Vivienda de Terrassa.

El motiu és que la quinzena de famílies que ocupen l’edifici porten més de dos mesos sense energia elèctrica i, com subratlla la comissió, “els seus drets fonamentals han estat vulnerats”. Així mateix, l’òrgan ciutadà també lamenta “les reiterades situacions de talls d’energia a diferents habitatges de la ciutat durant els últims mesos“.

Davant d’aquests fets la Comissió ha sol·licitat una reunió urgent amb la regidora Lluïsa Melgares, responsable política dels temes d’habitatge de l’Ajuntament. Una trobada que comptarà amb la participació d’una representació de la Comissió Ciutadana i el col·lectiu sense habitatge, a més de les famílies afectades de l’immoble de l’avinguda Abat Marcet. L’objectiu de la trobada és saber “quines mesures pensa adoptar de cara al futur l’equip de govern per tal d’evitar més vulneracions de drets bàsics en aquest àmbit”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonim a gener 13, 2017 | 19:42
    Anonim gener 13, 2017 | 19:42
    No es oro ni pena todo lo que reluce son una panda de vididores que se amenazan entre ellos desvalijan los pisos que con amenazas y cooaciones han vaciado de gente.... no merecen nada
  2. Icona del comentari de: XX a gener 15, 2017 | 09:58
    XX gener 15, 2017 | 09:58
    Tot això sona a barra descomunal.

Nou comentari

Comparteix