MónTerrassa
Vine a conèixer el Districte Zero de Terrassa

El dissabte vinent, el 12 de novembre de 2022, i a partir de dos quarts d’onze del matí (les 10:30), l’Associació Districte Zero convida a la ciutadania egarenca a gaudir d’una divertida activitat gratuïta dins el marc del projecte Terrassa Cooperativa.

La ruta serà una visita guiada pels espais de les entitats que conformen el Districte Zero i hi haurà diverses activitats molt diverses i per a tothom.

Es podran conèixer nous projectes que s’han incorporat en aquesta xarxa cultural

La jornada començarà al local del Tub d’Assaig, al Carrer Sant Leopold número 63. A partir d’aquí, es mourant per la zona per visitar diferents espais i es podran conèixer nous projectes que s’han incorporat en aquesta xarxa cultural i de barri de la ciutat.

L’Associació Districte Zero anima a participar i gaudir d’un tast de formatges a càrrec de les companyes de l’Ecobotiga l’Egarenca, una actuació de màgia infantil a l’espai Cafè Teatre de Terrassa i un vermut amb concert del projecte Rock’in liderat pels alumnes de l’Institut Jaume Cabré i la Casa de la Música de Terrassa. A més a més, entremig, podreu passejar i descobrir altres espais del barri.

La cita anual de la ciutat amb l’economia social i solidària i el cooperativisme

Aquesta activitat està emmarcada dins de Terrassa Cooperativa, la cita anual de la ciutat amb l’economia social i solidària i el cooperativisme. Durant tot el mes de novembre, es desplega un ampli programa d’activitats que facilita eines i recursos en àmbits de consum i producció responsables, l’economia de les cures i el consum cultural des de l’ESS.

Les entitats s’apropen a la ciutadania mostrant les seves activitats i espais.

La ruta començarà a les 10:30h al local de la companyia de circ Tub d’Assaig (C/ Sant Leopold, 63). No cal inscripció prèvia. Activitat per a tots els públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa