MónTerrassa
VIDEOS | Terrassa es rapa per lluitar contra el càncer infantil
  • CA

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE L’ACTE

Desenes de persones s’han acostat aquest dilluns, dia 16, a la plaça Vella de Terrassa per col·laborar de forma directe amb la campanya impulsada per la Policia Municipal de Terrassa per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Sota el lema, “Yo SOY futuro”, enguany s’ha tornat a apostar per realitzar una gran rapada col·lectiva amb la participació d’una seixantena d’estilistes.

Aquesta acció s’hi suma les polseres Candela i el calendari solidari amb els nens com a principals protagonistes. Tots els diners recaptats aniran a l’Hospital de Sant Joan de Déu, centre de referència en investigació i tractament del càncer infantil. L’activitat solidària ha estat acompanyada de l’actuació de Blacktucada, i diverses actuacions en directe. També de música a càrrec de Play Events BCN, i tallers de pintacares i manualitats organitzades per Creu Roja Terrassa.

Després d’unes paraules d’agraïment als membres del cos policial per part del cap de la Policia Municipal, Antonio Flores, i d’animar a tots els egarencs a deixar-se tallar els cabells per una bona causa, l’alcalde Jordi Ballart també ha dedicat unes paraules.

“Aquest acte solidari reflecteix el que vol ser i és Terrassa: una ciutat que no falla mai i es mobilitza per les causes justes”, ha manifestat després de recordar que cal “sumar esforços entre tots per combatre aquesta malaltia”. Ballart ha recordat que l’objectiu és “fer Terrassa una ciutat millor” i amb aquestes com aquest organitzat per la Policia Municipal es posa de manifest que “la lluita contra el càncer infantil és una lluita de tota la ciutat de Terrassa”. Dit això s’ha dirigit a l’escenari on l’esperaven les estilistes. Allà s’ha deixat rapar al zero el cap i afaitar la barba.

CLICA AQUÍ PER VEURE LA GALERIA DE FOTOGRAFIES DE L’ACTE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa