MónTerrassa
VÍDEO | Melendi fa el ridícul en oblidar-se de la lletra de la seva cançó
  • CA

Melendi ha visitat La Resistencia després de molt de temps sense aparèixer a televisió. El cantant reconeixia que, de fet, estava allà una mica obligat pel seu agent. Acaba de treure un disc, per la qual cosa està bé que aparegui en els mitjans per promocionar-lo… Ara bé, ell tindria clar que volia que aquesta etapa passés ràpidament: “La discogràfica em va dir que si venia aquí em convalidaven tota la resta d’entrevistes, així que vaig embogir per aconseguir el teu telèfon”, explicava a David Broncano. El presentador de Movistar+ reconeixia que així va ser, encara que trobar data no va ser complicat: “Ens vam intentar trucar un munt de vegades, però no ens trobàvem. Dos dies després, truco una altra vegada i em diuen que el telèfon de Melendi ja no existia!”. Finalment van aconseguir posar-se en contacte i van concertar cita per aquest dijous. L’entrevista va tenir moments divertits com és habitual, encara que va haver-hi un del que s’ha parlat especialment.

El programa li demanava que interpretés en directe una de les cançons noves del disc i ell acceptava, encara que reconeixia que no l’havien practicat abans. El resultat? Un desastre absolut, ja que l’artista es quedava en blanc enmig de l’actuació i s’oblidava de la lletra del seu propi tema. Melendi fa molts anys que treballa en el món de la música i va intentar dissimular l’error tot taral·larejant i cedint protagonista al músic que tocava la guitarra amb ell: “No recordo què estic cantant”, deia enmig de l’actuació.

Com era d’esperar, els teleespectadors s’adonaven de la gran pífia i Melendi demanava perdó a la seva manera: “No tenia pensat res, he vingut aquí i ha estat un desastre tot”. L’actuació va ser molt aplaudida igualment, encara que els detractors han aprofitat aquesta badada per deixar-lo verd a Twitter. La cançó, a més a més, té gràcia perquè està dedicada a un dels seus ídols: Fernando Alonso. Pocs saben que van anar junts a classe quan eren petits, encara que ni tan sols ells van ser conscients durant molts anys: “Jo no anava molt a classe i ell entrenava molt, així que tampoc no coincidíem gaire… Anys després, un amic en comú ens va ensenyar una orla en la que apareixíem junts i ens vam quedar molt sorpresos. Allà vam començar a tenir més contacte i ara li he dedicat aquesta cançó”. Un tema que serà molt especial, però del que haurà de practicar moltes més vegades la lletra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa