MónTerrassa
VÍDEO | Gallinat: “Pateixo més per la meva família que per mi mateixa”
  • CA

El 70 per cent de les residències catalanes estan lliures de coronavirus. Aquestes han obtingut el vistiplau de Salut per tal de fer un pas més en el desconfinament i permetre ja les visites de familiars dels residents. A Terrassa, hi ha diversos centres d’avis que han començat, aquesta setmana, a obrir de nou les portes tot i que ho estan fent amb molta precaució i amb fortes mesures de seguretat i desinfecció per evitar que la Covid-19 torni a ser-hi present.

El telenotícies de TV3 ha estat aquesta setmana a Terrassa per conèixer de prop la realitat de dues d’aquestes residències: la Casa Vapor Gran i la residència Sant Pere de Les Fonts. En el reportatge es pot conèixer de prop quines mesures estan realitzant i com ho estan vivint els mateixos residents, que s’han passat prop de tres mesos sense poder sortir, en el millor dels casos, dels jardins del centre.

Una dels protagonistes és la Pepita Gallinat que explica que “hi ha molt control, però la veritat, ara mateix pateixo més per la meva família que és a fora que no per mi mateixa”. El reportatge també parla amb Andreu Cuadrat, que va celebrar aquest diumenge 100 anys i que ha superat la Covid-19, tal com va explicar a Món Terrassa el seu fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa