MónTerrassa
El vídeo d’estiu de Prodis Terrassa un homenatge a les mares

El tradicional vídeo d’estiu de Prodis ja és aquí. L’entitat ens n’ofereix un taste en forma d’objectiu i de contingut, tot i que no es farà públic fins dissabte vinent. Aquest any, aprofitant la cançó Ay Mamá! De Rigoberta Bandini, Prodis Terrassa ha volgut fer un homenatge a totes les mares del món, a les de persones amb discapacita i, molt especialment, a les de la institució egarenca.

“Ser mare és una de les etapes més boniques i intenses de la vida, i quan ho ets de una persona amb discapacitat intel·lectual o paràlisis cerebral, aquesta intensitat es multiplica.  En aquests casos, l’etapa de patiment, de cures, d’acompanyament, no s’acaba mai i malgrat tot, com es pot veure al vídeo, les mares mai perden el somriure.”

El vídeo ens transporta al principi d’un dia qualsevol de tres mares

El vídeo ens transporta, des del bon rotllo que dona la cançó, al principi d’un dia qualsevol de tres mares protagonistes, que representen a totes les del col·lectiu. Són la Rosa (mare Jordi), la Benita (Segunda) i l’Eugènia (Gianluca).

El vídeo d’aquest estiu està fet de gestos quotidians, cap espectacularitat: ajudar a llevar-se, rentar-se les dents o preparar el bocata del matí… I també està ple de somriures, d’alegria, d’orgull, de la força que transmeten aquestes mares i que sense cap mostra d’heroïcitat, se’ls intueix totes les batalles que porten a les seves esquenes i la seva força extra.

El handicap afegit que significa ser mare d’una persona amb discapacitat intel·lectual o amb paràlisi cerebral

Si la cançó Ay Mamá! És una reconeixement a totes les mares, en la versió d’aquest vídeo es vol posar en relleu el handicap afegit que significa ser mare d’una persona amb discapacitat intel·lectual o amb paràlisi cerebral. ” Senzillament creiem que son admirables i dignes d’un homenatge com el que esperem que sigui dedicar-les el vídeo de l’estiu 2022.”

“La Rigoberta Bandini deia que li agrada fer un tipus de musica que faci ballar i plorar. Creiem que és la millor definició pel nostre vídeo, que esperem apropi una mica més la realitat de totes les mares del món, les de les persones amb discapacitat i molt especialment les mares de Prodis.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa