MónTerrassa
VÍDEOS | Pixats i brutícia a la plaça Nova de Terrassa

Pixats i brutícia a la plaça Nova. La propietària d’una botiga ho torna a denunciar. La dona diu que és un fet habitual veure bosses, llaunes, grafits…

A aquest trist panorama ara si ha sumat un home que dorm a la porta d’un pàrquing. La propietària d’una botiga de la plaça Nova ho explica. Sembla estranger i rebla que té un accent afrancesat. Llevat de dormir, no genera cap tipus de problemes i quan ella li demana que se’n vagi no posa cap impediment i demana fins i tot perdó. La Policia, explica, l’ha fet fora ja algunes vegades.

I remarca que de cap de les maneres acusa aquesta persona que dorm allà. Ans al contrari. També entén que hi ha dies que fa fred i que a la nit, si no té llar, busqui un lloc on arrecerar-se.

Una situació que es repeteix des de fa mesos

La mateixa propietària de la botiga va difondre fa unes setmanes un vídeo a Twitter on es veuen voreres, columnes i persianes d’establiment plenes de pixades. El lloc dels fets són els porxos, poc transitats i que queden sempre en un estat de semifoscor. Però no és un problema d’orins, i no és només de gossos.

La propietària afirma que també hi ha persones que aprofiten l’espai per fer-hi les seves necessitats fisiològiques. I no només hi havia pixades. Ha arribat a veure tifarades a la zona amagada que toca a l’entrada d’un aparcament soterrat. Excrements i orins a les columnes i també a la persiana de l’establiment. A més a més, cal sumar-hi les mil i una pintades que s’hi sumen cada dia.

Una zona privada

Ha parlat amb la Policia Municipal i afirma que no s’hi pot fer res perquè, malgrat que és un lloc de pas, és una zona privada. També s’ha posat en contacte amb l’empresa municipal Eco-Equip i amb la immobiliària que li ha llogat el local. Està desesperada, igual com ho estan els propietaris d’un altre establiment, explica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa